top of page
Driving School

Despre scoala de soferi Auto Diana

Educatie,explorare,satisfactie.

Scoala de soferi Auto Diana sa născut dintr-o idee simplă: aduce educație de înaltă calitate, accesibilă și la prețuri accesibile pentru întreaga comunitate. Abordarea noastră unică în materie de învățare și de înaltă calitate fac din Scoala de soferi Auto Diana una dintre cele mai bune școli din Bucuresti. Vă invităm să explorați programul nostru de cursuri de pregătire și diversitate și să vă opriți pentru o vizită la dispoziția dumneavoastră.
Scoala de soferi AutoDiana ofera cele mai bune conditii pentru pregatirea cursantilor in vederea obtinerii permisului de conducere.
Pregatirea teoretica se face la scoala de soferi si este sustinuta de cei mai buni profesori, ajutati de o baza materiala si un soft asemanator celui cu care se efectueaza examinarea la proba teoretica,astfel la scoala de soferi cursantii vor fi familiarizati cu chestionare auto pe care le vor intalni si la examenul de sala.
Scoala de soferi realizeaza pregatirea practica cu autovehicule agreate de R.A.R. , si cu instructori auto ce intrunesc noile norme.
Cursurile practice se pot sustine si cu instructori auto femei.
Cursantii sunt pregatiti si verificati la scoala de soferi ,inaintea examenului cu politia ,scoala de soferi Auto Diana avand un procentaj mare de promovabilitate.
Cursantii scolii de soferi vor putea sustine examenul de traseu cu autovehiculul cu care au facut pregatirea practica,scoala de soferi punand la dispozitia acestora autovehiculul dar si instructorul auto pentru ziua examenului.
La examenul auto veti merge insotiti de un instructor auto de la scoala de soferi , care va avea grija ca d-voastra sa sustineti examenul in cele mai bune conditii.
Cursantii care poseda permis de conducere sau care nu poseda permis de conducere si doresc perfectionare in conducerea autovehiculului,vor putea efectua la scoala de soferi , ore suplimentare de conducere.
Scoala de soferi organizeaza :
Cursuri permis de conducere categoria B.
Cursuri legislatie rutiera
Ore suplimentare de conducere auto pentru cursantii care poseda / nu poseda permis de conducere.

bottom of page