top of page

Informatii despre examenul

Teoretic si practic

DOCUMENTELE CARE COMPUN DOSARUL CU CARE VA PREZENTATI LA EXAMENUL AUTO

 

-CERERE

-COPIE BI/CI

-FISA DE SCOLARIZARE CU ANALIZELE MEDICALE (valabil 1 an) Scoala de soferi va poate indruma catre cabinetul medical cu care colaboreaza,sau va puteti alege un cabinet medical din lista de cabinete autorizate.

-CAZIER SAU DECLARATIE NOTARIALA (valabil 6 luni).Cazierul se scoate de la sectia de sector si se elibereaza pe loc . Declaratia notariala se foloseste la inscriere numai daca nu puteti scoate cazierul .

-TAXA PERMIS DE CONDUCERE 68 lei la ghiseul inregistrari dosare la DRPCIV.

-COPIE PERMIS DE CONDUCERE (daca este cazul).Pentru cei care au detinut un permis de conducere si a fost anulat.

-DECLARATIE NOTARIALA CA NU DETINETI UN ALT PERMIS IN ALT STAT(daca este cazul).

DESPRE EXAMENUL PENTRU OBTINERE PERMIS DE CONDUCERE

1.Candidatii se vor prezenta la ghiseul inregistrare dosare de la DRPCIV , in Soseaua Pipera, nr. 49. Mijloace de transport: tramvai 5, si metrou statia Aurel Vlaicu , de luni - vineri de la 8:00 - 16:00. ATENTIE!!! La ghiseu veti face si fotografia pentru permisul de conducere.

2.In ziua examenului trebuie sa aveti actul de identitate si dosarul.

Examenul se sustine la una din salile de examinare din sos. Pipera, nr.49 ,dureaza 30 de minute si sunt declarati admisi cei care obtin minim 22 DE PUNCTE din 26.

3.Rezultatele se afiseaza pe loc prin ''ADMIS'' sau ''RESPINS'', iar cei admisi (minim 22 din 26) se vor programa de la acelasi calculator, sau se vor intoarce la ghiseul programare ,pentru programarea probei practice.

4. Punctele de plecare si ora la care se face apelul pentru proba de traseu sunt; Grand Arena la ora 08.00, Antilopa la ora 07.30 ,Metro Militari la ora 07.30 si Palatul Copiilor si IOR ora 08.00 pentru judetul Ilfov .

5. Atentie ...trebuie sa fiti prezenti la ora cand se face apelul nominal.Daca intarziati nu o sa stiti care este examinatorul cu care veti sustine proba si va trebui sa va reprogramati pentru aceasta proba.

6.In situatia in care sunteti respins la una dintre probe va trebui sa va reprogamati (dupa 15 zile calendaristice) in sos.Pipera, nr.49.

Anuntati SCOALA care este data urmatorului examen pentru a va rezerva masina pentru ziua respectiva.

7.Candidatul declarat admis la proba teoretica, care nu se prezinta la proba practica intr-un termen de cel mult 1 an de la data absolvirii scolii de soferi, este declarat respins.

8. In situatia in care sunteti admis la proba de traseu, permisul de conducere se va livra de catre DRPCIV prin posta, la adresa de domiciliu a candidatului.

9.Candidatii care au sustinut proba teoretica si au fost respinsi la proba practica ,se pot programa la proba practica fara sa mai sustina proba teoretica,numai dupa 15 zile de la data cand au fost respinsi ,cu dovada ca au efectuat 6 ore de conducere la o scoala de soferi .

bottom of page