top of page

Inscrieri la scoala de soferi

Acte inscrieri

1. Pentru inscriere ,cursantul trebuie sa se prezinte la sediul nostru cu CI si prima rata in valoare de 500 lei din pretul scolii.

2. Cursantul va putea incepe cursurile teoretice.

3. Cursurile practice vor putea incepe numai dupa ce cursantul va aduce la scoala de soferi urmatoarele documente:

-AVIZ PSIHOLOGIC (valabil 1 an).

-ANALIZE MEDICALE (valabil 1 an).

-CAZIER SAU DECLARATIE NOTARIALA (valabil 6 luni).

-COPIE PERMIS DE CONDUCERE (daca este cazul).

Pentru cei care au detinut un permis de conducere si a fost anulat.

-DECLARATIE NOTARIALA CA NU DETINETI UN ALT PERMIS IN ALT STAT(daca este cazul).

Man Driving in Car

Cum se fac inscrierile

Pentru inscrieri la scoala de soferi va prezentati la sediul nostru cu BI (CI) si prima rata in valoare de cel putin 500 lei.


La sediul scolii de soferi veti semna un contract de scolarizare si vi se va elibera fisa de scolarizare cu care veti merge ulterior la analizele medicale.

 

Cei care nu au implinit varsta de 18 ani se pot inscrie cu 3 luni mai devreme, dar numai cu acordul parintilor(care vor semna si contractul de scolarizare).

 

Scoala de soferi poate indruma cursantul catre laboratoare psihologice si cabinete medicale autorizate.

Cursantul poate face analizele medicale si avizul psihologic la orice policlinica sau laborator psihologic doreste, cu conditia ca acestea sa fie autorizate.

Scoala de soferi va inregistra cursantul la ARR,dupa care se va putea incepe cursul de legislatie rutiera.

-Dupa ce cursantul a absolvit cursul de legislatie rutiera,va putea fi repartizat la un instructor auto (cursantul poate opta pentru un instructor auto) si va incepe cursul de conducere .

Atentie!

Cursantul va putea incepe pregatirea practica numai dupa ce a adus la scoala de soferi: analizele medicale , avizul psihologic si cazierul judiciar.

Pregatirea teoretica si practica

Pregatirea teoretica se tine la scoala de soferi si se efectueaza cu ajutorul unei baze materiale in conformitate cu noile reglementari Europene si un soft asemanator cu cel al politiei si pe baza caruia d-voastra veti sustine examenul de sala la sediul DRPCIV, din sos.Pipera,nr.49.
Instructorul auto va efectua 30 de ore didactice de conducere,impartite in 15 sedinte.
Sedintele de conducere se vor efectua si pe traseele de examen,cursantul invatand si o serie de manevre care vor constitui probe in examenul de traseu (parcari,garari,intoarceri,mers inapoi,porniri din rampa)

bottom of page